More


  INFRACȚIUNE. Un oșan circula cu NUMERE FALSE. Acum are DOSAR PENAL

  =

  La data de 4 mai a.c., în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș  au identificat în trafic, pe raza orașului Negrești Oaș un bărbat, de 40 de ani, care conducea un motociclu pe care era aplicat o parte dintr-o plăcuță de înmatriculare, cu secvența de numere provizorii “SM”.

  În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că motociclul era neînmatriculat iar persoana care îl conducea nu poseda permis de conducere.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img