More


  INTERVENȚIE. Un sătmărean, BĂGAT cu forța în CARANTINĂ. Va plăti TOTUL

  - Advertisement -

  Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  Astfel, la data de 24 mai a.c., 103 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.
  În perioada de referință au fost efectuate 1.210 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

  Totodată, polițiștii au identificat o persoană care nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana mai sus menționată a fost internată într-un centru de carantină.

  Nu numai că va sta 14 zile în carantină instituționalizată, dar sătmăreanul inconștient va achita întreaga notă de plată pentru cât timp va sta în carantină. 

  În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img