More

    LOVITURĂ DE TEATRU. Zece CADRE MEDICALE de la SPITALUL JUDEȚEAN, sunt în CARANTINĂ SAU IZOLARE

    Lovitură de teatru în județul Satu Mare. Dacă până în prezent nu s-a știu nimic despre vreo eventuală infectare sau posibilă infectare cu coronavirus a cadrelor medicale, acum nu mai puțin de zece cadre medicale de la Spitalul Județean sunt în carantină sau la izolare, fiind suspecte de COVID-19.

    Cadrele medicale au ajuns în această situație după ce au intrat în contact direct cu persoane confirmate cu COVID-19.

    Potrivit surselor Gazetei de Nord Vest, dintr-un prim lot fac parte șapte persoane care au intrat în contact cu un bărbat infectat cu coronavirus adus la Secția Chirurgie a Spitalului Județean.

    Este vorba despre o doctoriță, o asistentă și o infirmieră, care sunt în izolare totală la domiciliu, și despre doi brancardieri, o asistentă și o infirmieră, care se află în izolare instituționalizată în unul dintre hotelurile aflate în proximitatea municipiului Satu Mare.

    Alte trei cadre medicale se află în izolare asta după ce au intrat în contact cu un alt pacient bolnav confirmat de COVID-19.

    Sursele Gazetei de Nord Vest spun că în cursul zilei de marți v or fi testați toate cadrele medicale suspecte de COVID-19.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE