More


  MAI: 32 de societăți comerciale și PFA -uri au fost verificate în județ la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență

  - Advertisement -

  Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

  Astfel, la data de 6 mai a.c., 282 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

  În  ceea  ce  privește  sancțiunile  contravenționale, în  cursul  zilei  de ieri, 6 mai a.c., polițiștii  au  aplicat  44 de  sancțiuni  contravenționale,  în valoare  de 78.000 de  lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

  În perioada de referință au fost efectuate 356 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

  De asemenea, 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img