More


  NESIMȚIRE. Un OȘAN fugit dintr-un centru de carantină. Va mai sta încă 14 zile, dar pe BANII LUI

  - Advertisement -

  Dând dovadă de o nesimțire crasă, un oșan a fugit dintr-un centru de carantină în care era cazat. Acum va mai sta, în același centru, încă 14 zile, dar pe banii lui.

  La data de 03.05.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor faptă prevăzută și pedepsită de art. 325 alin.1 din C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

  Astfel, în data de 03.05.2020, organele de poliție din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul G.P.C., care se afla în centrul de carantinare Complex Pensiunea Mujdeni începând cu data de 27.04.2020 pâna la data de 10.05.2020 a părăsit fără drept centrul de carantinare, nerespectând măsura impusă cu scopul de a preveni și combate răspândirea virusului SARS – CoV – 2.

  Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

  Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea  probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum  și a prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img