More

    OLIMPIA împlinește 99 de ANI! Amical ”online” pe 10 mai între OLI și POLI Timișoara! Meciul va fi transmis de NORD VEST TV!

    Olimpia Satu Mare împlinește în plină perioadă de pandemie COVID 19, 99 de ani de la înființare. Pentru a nu lăsa evenimentul să treacă fără a fi marcat , suporterii galben-albaștrilor au organizat un amical virtual cu prietenii de la Poli Timișoara.

    Partida se va juca după regulile FIFA20 și, în premieră, va fi transmisă în direct de o televiziune locală. NORD VEST TV, partenerul celor de la Olimpia Satu Mare va transmite în direct pe 10 mai de la ora 20 partida OLI-POLI!

    ”Prietenia noastră cu cei de la Politehnica Timișoara se mută pe terenul virtual de fotbal pentru un amical care să marcheze împlinirea, pe 5 mai, a 99 de ani de la înființarea primei echipe Olimpia Satu Mare. Prietenii noștri de la Poli au răspuns invitației noastre astfel că la data de 10 mai 2020, ora 20:00, Olimpia MCMXXI Satu Mare eSports va întâlni echipă de fotbal virtual a ASU Politehnica Timișoara.
    Accesând link-ul de mai jos, puteti cumpăra bilete virtuale, iar banii se vor folosi pentru a depăși perioada grea de după reluarea activității sportive a clubului.

    Mulțumim prietenilor noștri timișoreni pentru sprijinul acordat.”

    https://www.bilete.ro/olimpia-satu-mare-povestea-continua-impreuna

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE