More


  OLIMPIA împlinește 99 de ANI! Amical ”online” pe 10 mai între OLI și POLI Timișoara! Meciul va fi transmis de NORD VEST TV!

  - Advertisement -

  Olimpia Satu Mare împlinește în plină perioadă de pandemie COVID 19, 99 de ani de la înființare. Pentru a nu lăsa evenimentul să treacă fără a fi marcat , suporterii galben-albaștrilor au organizat un amical virtual cu prietenii de la Poli Timișoara.

  Partida se va juca după regulile FIFA20 și, în premieră, va fi transmisă în direct de o televiziune locală. NORD VEST TV, partenerul celor de la Olimpia Satu Mare va transmite în direct pe 10 mai de la ora 20 partida OLI-POLI!

  ”Prietenia noastră cu cei de la Politehnica Timișoara se mută pe terenul virtual de fotbal pentru un amical care să marcheze împlinirea, pe 5 mai, a 99 de ani de la înființarea primei echipe Olimpia Satu Mare. Prietenii noștri de la Poli au răspuns invitației noastre astfel că la data de 10 mai 2020, ora 20:00, Olimpia MCMXXI Satu Mare eSports va întâlni echipă de fotbal virtual a ASU Politehnica Timișoara.
  Accesând link-ul de mai jos, puteti cumpăra bilete virtuale, iar banii se vor folosi pentru a depăși perioada grea de după reluarea activității sportive a clubului.

  Mulțumim prietenilor noștri timișoreni pentru sprijinul acordat.”

  https://www.bilete.ro/olimpia-satu-mare-povestea-continua-impreuna  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img