More


  Pieton lovit pe trecere

  =

  La data de 26 mai a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Traian, în municipiul Satu Mare.

  Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 67 de ani, din București, aflându-se la volanul unui autoturism pe Calea Traian, la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, de 20 de ani, din Satu Mare, care era angajat regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni, accidentându-l.

  În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat faptul că persoana de la volan nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii atât conducătorului cât și a victimei.

  Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite pentru clarificarea tuturor împrejurărilor comiterii accidentelor de circulație.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img