More


  RAZIE. ”JMECHERII” șoselelor, potoliți de polițiști. Permise SUSPENDATE pe bandă rulantă

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 310 sancțiuni contravenționale.

   Astfel, în perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 310 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 120 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 47 conducători auto, dintre care 27 au fost ridicate pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/h, 10 pentru alcoolemie, 3 pentru neacordarea priorității de trecere, iar 7 pentru alte abateri.

  Totodată polițiștii au procedat la ridicarea a 12 certificare de înmatriculare pentru neregulile constatate.

  Astfel, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au depistat un conducător auto, de 32 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

  La data de 3 mai a.c., în jurul orei 10.10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un conducător auto, de 44 de ani, din localitatea Băbășești, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice.

  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img