More


  REALITATE. Pandemia bate în RETRAGERE în România. Câte cazuri REALE mai sunt

  - Advertisement -

  Chiar dacă numărul persoanelor infectate cu coronavirus confirmate în România a ajuns la 15.778 de cazuri, și chiar dacă de curând a fost anunțat faptul că a fost depășit pragul de o mie de morți, cu toate acestea, pandemia de COVID-19 bate în retragere la nivel național.

  Astfel, dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate. Adică aproape jumătate dintre cazurile confirmate inițial. Dacă din numărul confirmaților scădem numărul vindecaților, ajungem la concluzia că, la nivel național mai sunt activi doar 8.093.

  De asemenea, recent am aflat că, până în momentul de față mai există și 1002 morți dintre persoanele confirmate cu coronavirus. Dacă scădem și numărul morților, ajunge la concluzia că,în total, la nivel național,nu mai sunt activi decât 7,091 de infectați activi.

  Demn de remarcat este și faptul că în județul Satu Mare mai sunt active doar zece cazuri de coronavirus.

  Mai mult decât atât, numărul deceselor zilnice a scăzut în ultima vreme. Spre exemplu, ieri au decedat 20 persoane, iar astăzi doar zece până la această oră. În condițiile în care săptămâna trecută erau o medie de peste 30 de decese pe zi.

  Interesant este și faptul că numărul cazurilor zilnice noi a scăzut de la aproape 400 pe zi, cât erau în urmă cu o săptămână și jumătate, la 190 azi. Și media zilnică a cazurilor noi este în continuă scădere.

  Așa că se poate spune că pandemia de coronavirus bate în retragere în România.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img