More


  RESPONSABILITATE. Județul se VINDECĂ. Tot mai mulți sătmăreni INFECTAȚI cu coronavirus, VINDECAȚI și EXTERNAȚI

  - Advertisement -

  Din fericire, județul Satu Mare dă serioase semne de însănătoșire după ce întreaga activitate a fost paralizată de pandemia de coronavirus. Marea majoritate a sătmărenilor care inițial au fost diagnosticați cu COVID-19 s-au vindecat. Județul Satu Mare se află în top cinci la nivel național între județele cu cel mai scăzut număr de cazuri de coronavirus active.

  Peste 40 de vindecați

  Autoritățile sătmărene au anunțat duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, că încă un sătmărean diagnosticat cu COVID-19 a fost vindecat și externat.

  În această situație, până în prezent, în județul Satu Mare au fost vindecați 41 de persoane, aproape zece doar în ultima săptămână.

  Desigur, este o veste foarte bună pentru sătmăreni, chiar dacă, tot duminică, autoritățile centrale au mai anunțat faptul că încă un sătmărean a fost diagnosticat cu coronavirus.

  Astfel că, numărul total al persoanelor confirmate cu COVID-19 în județul Satu Mare era duminică, la ora prânzului, de 57. Cu unul mai mult decât sâmbătă.

  În top cinci cele mai puține cazuri active

  Ceea ce este, însă, mult mai important, este faptul că județul nostru are foarte puține cazuri active. Este, din acest punct de vedere, în top cinci pe țară.

  Așa după cum spuneam mai devreme, până duminică, în județ erau confirmate 57 de cazuri, din care 41 au fost vindecate, ceea ce înseamnă că au mai rămas active doar 16 cazuri.

  După cum se știe, în județ au mai fost declarate opt decese cauzate de coronavirus. Astfel, dacă din cele 16 cazuri existente dacă scădem numărul vindecaților, mai scădem și cele opt decese, rezultă că în momentul de față, în județ nu mai sunt decât opt cazuri active.

  Asta înseamnă că, încet, județul Satu Mare se vindecă de coronavirus.

  Acest lucru se datorează atât măsurilor luate de autorități, cât și responsabilității date de marea majoritate a sătmărenilor în perioada în care nu era permisă libera circulație pe străzi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img