Senatorul Gabriel Leș, atac la PREȘEDINTE: ”Domnule Iohannis, când o să vină istoria peste Dvs, tot PSD-ul o să fie de vină? Nepricepuților !”. 

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș a reacționat aseară pe pagina sa de facebook după ieșirea televizată a președintelui Klaus Iohannis în care i-a atacat din nou pe social -democrați.

Senatorul Leș acuză puterea că are probleme de constituționalitate și că nu au soluții de a scoate țara din criza creată de covid 19.

Iată postarea integrală a lui Gabriel Leș:

”Prin atacul agresiv și populist din seara asta la adresa PSD, Iohannis încearcă să ascundă faptul că regele e gol.

Au probleme de constituționalitate. Nu știu nici măcar să dea legi cum trebuie. Au amendat abuziv românii, încâlcând flagrant Constituția. CCR i-a și articulat zilele trecute pentru asta. În loc să vină să explice ce s-a întâmplat și cum ar trebui reparată situația, cum să fie legile date de ei, ei strigă bau-bau: PSD e de vină.

Nu vin să explice dintr-un motiv foarte simplu: nu știu cum. Nu se pricep. Tot ce se pricep e să strige primitiv: PSD e de vină.

Au probleme economice. Nu știu să scoată România din marasmul economic în care am intrat din cauza pandemiei covid. Analizele sînt fără echivoc: România se va prăbuși cu 9% anul acesta. În loc să vină cu soluții cum să repornească economia, cei de la putere, cu Iohannis în frunte, nu știu altceva decât să strige bau-bau: PSD e de vină.

Nu vin cu soluții dintr-un motiv foarte simplu: nu au nici un fel de soluții. Nu se pricep. Tot ce se pricep, să strige primitiv: PSD e de vină.

Domnule Iohannis, când o să vină istoria peste Dvs, tot PSD-ul o să fie de vină? Nepricepuților…”

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts