More


  ULTIMELE INFORMAȚII din Petea. Ce au făcut vameșii maghiari

  =

  Situație mai mult decât ciudată în Vama Petea. Potrivit informațiilor Gazeta de Nord Vest, vameșii maghiari ar fi permis până la ora 11.00 tranzitarea vămii, doar că până la ora respectivă nu au fost cazuri.

  După ora 11.00, însă, autoritățile de frontieră maghiare au închis vama, lăsând să tranziteze punctul de trecere al frontierei doar de către navetiștii transfrontalieri și transportatorii.

  Între timp, de la ora 11.00 și până la ora 15.00, în Vama Petea s-au adunat peste 20 de autoturisme la care s-a mai adăugat alte circa 30 de persoane care și-au exprimat dorința de a trece vama pe jos.

  Tot așa, fără să mai ofere nicio explicație părții române, vameșii maghiari au permis, în jurul orei 15.00, să treacă frontieră mașinile adunate în vamă și persoanele care s-au prezentat la vamă pe jos.

  Din nefericire, nimeni nu poate spune dacă aceasta a fost o decizie temporară sau dacă de acum înainte autoritățile de frontieră maghiare vor permite tranzitarea Vămii Petea sau o vor rebloca din nou.

  Ca o ultimă informație, neoficial, Gazeta de Nord Vest a aflat că vameșii maghiari le-ar fi spus colegilor lor români din Vama Petea că ei nu au primit nicio informare oficială din partea autorităților maghiare că ar fi permisă tranzitarea acestui punct de trecere al frontierei.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img