More


  VESTE BUNĂ!!! Dr. Paula Mare: ”NU AVEM niciun CADRU MEDICAL la spital INFECTAT cu Covid-19!”

  =

  Directorul medical al Spitalului județean Satu Mare, dr Paula Mare a declarat luni seara la Nord Vest TV că, cel puțin până la acel moment, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare nu există niciun cadru medical confirmat cu Covid 19. În total, zece cadre medicale sunt, și în acest moment, în carantină sau în izolare, dar se pare că primele teste au ieșit negative. 

  Directorul medical al Spitalului județean Satu Mare, dr Paula Mare a ținut să mai precizeze în emisiunea Actualitatea sătmăreană că la ora la care intervine la Nord Vest Tv nu există niciun cadru medical depistat pozitiv cu Covid 19:

  ”În momentul de față noi nu avem niciun cadru medical din Spitalul Județean infectat cu Covid 19 sau suspect. Din fericire am zice…Am avut acele cazuri cu trei asistente și o infirmieră de care ați știut. Sperăm ca această relaxarea să nu ducă la o infectare a personalului medical , trebuie să rămânem în alertă și vigilenți la fiecare internare . Sigur că odată cu creșterea internărilor crește riscul de infectare și ne protejăm cât mai mult pacienții și cadrele medicale” a mai spus directorul medical dr. Paula Mare care le-a mulțumit sătmărenilor pentru încrederea arătată sistemului sanitar din județ.

  Aceasta a mai adăugat că la Spitalul Județean situația revine încet la normal.

  ” Ne bucurăm foarte mult că am reușit să pornim activitatea în ambulatoriu de specialitate. Am pornit și internările așa cum deja am anunțat prin mass media, sigur cu respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva infectării cu Covid 19 și pe baza unor programări prealabile cu excepția cazurilor de urgență . Testele se fac în continuare sperăm să se poată dezvolta și mai mult capacitatea laboratorului noastru de testare pentru a putea începe și eventualele testări la cerere. Ideal ar fi ca fiecare pacient înainte de internarea în spital să și facă acest test pentru a reduce orice fel de risc de infectare a altor pacienți sau a cadrelor medicale.

  Reamintim faptul că Gazeta de Nord Vest a dezvăluit faptul că zece cadre medicale de la Spitalul Județean Satu Mare se află, încă de vineri, în carantină sau izolare după ce au intrat în contact direct cu două persoane care au fost confirmate cu coronavirus.

  Articolul care face referire la acest aspect poate fi citit pe https://www.gazetanord-vest.ro/2020/05/lovitura-de-teatru-zece-cadre-medicale-de-la-spitalul-judetean-sunt-in-carantina-sau-izolare/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img