More  VIDEO. FEMEIA cu chip de BESTIE. BĂTUTĂ cu BESTIALITATE. O bătrână neajutorată, dezbrăcată şi căzută la pământ, LOVITĂ de o femeie

  Poliția Română efectuează cercetări după ce un filmuleț cu imagini greu de privit a circulat pe rețelele de socializare.

  Imaginile au fost publicate pe contul de socializare al unui tânăr care se pare că este originar din Aiud, însă locuieşte în Madrid.

  În imaginile publicate de ziarul Adevărul apare o bătrână în pielea goală ce stă în şezut în curtea casei, în noroi, asta în timp ce o altă femeie îi cere să se ridice.

  În ciuda eforturilor, bătrâna nu poate să se miște, lucru care o enervează la culme pe femeia ce pare a fi o îngrijitoare a bătrânei. Aceasta începe să o lovească fără milă cu pumnii și picioarele.

  La un moment dat, sună telefonul necunoscutului care filmează scena oribilă, iar îngrijitoarea se uită spre gard să vadă dacă a fost văzută în timp ce o maltrata pe bătrână. Cel care a filmat întreaga scenă părăseşte locul, fără a interveni însă în vreun fel.

  Poliția Română a început verificările în acest caz. Încă nu se știe când a avut loc incidentul sau în ce zonă a țării. Cercetările încep însă în județul Alba.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE