More


  VIDEO-FOTO EDITORIAL. ISTANBUL – ORAȘUL DE PE DOUĂ CONTINENTE DINCOLO DE COVID 19

  Bine ne revedem … de data aceasta în STARE DE ALERTĂ dragi cititori. Iată-ne eliberați în parte de frica și suspinele provocate de COVID 19, dar  într-un continuu ”en garde” de apărare menit ca să ne facă o viață mai sigură, mai liniștită.
  =

  Dincolo de nelămuriri și bâlbe, de multe ori la granița subțire dintre obligativitate și responsabilitate, omul zilelor noastre dorește să-și retrăiască LIBERTATEA dincolo de măști și necunoscute, realitatea arătându-i în schimb multe capcane peste care nu știe cum să treacă. În fața acestor provocări zilnice asistăm la cât mai multe tensiuni inter și intraumane, la adevărate drame existențiale și ontologice.

  Dacă în editorialul trecut  am fost în legătură directă cu   părintele franciscan Emilian Dumea unul dintre cei trei preoți români care activează în Misiunea Franciscană din Chile, azi suntem oaspeți la ”Sent Antuan Bazilikası”, (Bazilica ”Sf Anton de Padova”) din Istanbul, capitala Turciei, în dialog cu părintele Franciscan Anton Bulai,  Custode Provincial de Orient si Tara Sfântă (Turcia, Liban).

   

  Fiți alături de noi în acest nou parcurs geografic în jurul lumii, în care vom cunoaște oameni și locuri noi, cu probleme și cu temeri asemănătoare dar și cu modalități de rezolvare ale acestor probleme și de ce nu … cu speranțe comune.

  Gazeta de Nord Vest vă urează vizionare plăcută!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img