More


  VIDEO/FOTO. PROTEST împotriva DICTATURII! “Nu acceptaţi să vă fie luată temperatura! Vă este luată libertatea!”

  - Advertisement -

  Protest în Piaţa Victoriei, în prima zi în care România a intrat în starea de alertă. Peste 200 de oameni au ieşit în stradă, vineri, cu toate că participarea la mitinguri este interzisă în timpul stării de alertă.

  Protestatari îndeamnă la nerespectarea regulilor institute de autorităţi, scrie RomaniaTV.net.

  Protestatarii s-au adunat cu zecile în Piaţa Victoriei, în scuarul din faţa sediului Guvernului, conform Dcnews. Aceștia nu respectă măsura distanțării socială și nu poartă măști de protecție. Mai mult decât atât, la protest participă și minori, dar și mai mulți politicieni.

  Aceștia nu sunt nemulțumiți de măsurile pe care le-a luat Guvernul în ultimele două luni, pe tema coronavirusului. Jandarmii aflați la fața locului au tratat cu calm situația și au încercat să poarte un dialog cu protestarii. Aceștia au încercat să ofere un model prin purtarea măștilor și mănușilor.

  “Nu acceptați să vă fie luată temperatura! Vă este luată libertatea!”, se aude pe filmarea distribuită pe Facebook.

  “Mâine vom ieși din nou! Lăsați micii și muștarul și veniți aici!” au protestatarii din Piața Victoriei.

  Jandarmii au avertizat că în timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşuarea de mitinguri, demonstraţii sau alte astfel de întruniri sunt interzise.

  “Fiți responsabili!

  În mediul online au fost anunțate mai multe evenimente prin care cetățenii sunt invitați să participe la manifestații publice. Printre măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 se numără și aceea de interzicere a organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri în spații deschise.

  Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați și să nu răspundeți la astfel de evenimente. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”, transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img