More


  VIDEO. Ioana Bran a susținut proiectul de lege prin care medicii de familie sunt exceptați de plata impozitului pe clădire pentru cabinetele lor

  - Advertisement -
  Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, fostul ministru al Tineretului și Sportului, a  susținut azi de la tribuna Camerei Deputaților proiectul de lege prin care medicii de familie sunt exceptați de plata impozitului pe clădire pentru cabinetele lor. Această facilitate se aplică deja pentru clădirile în care funcționează clinici și spitale.

  ”Medicii de familie sunt primii la care apelăm. Sunt resursa noastră de prevenire a îmbolnăvirilor. Sunt acel scut de protecție care reduce presiunea pe spitale. Și sunt, la rândul lor, prin numărul mare de pacienți care apelează la ei, expuși multor riscuri”, a spus Ioana Bran.

  În discursul său, deputatul Ioana Bran a arătat că în toate țările europene, sistemul de sănătate se află preponderent în responsabilitatea statului. Sigur, susținut de cetățenii care contribuie la bugetul asigurărilor de sănătate. Și este normal să facem tot ce este posibil pentru a le veni în ajutor!

  Proiectul a fost adoptat cu 307 voturi „pentru” şi doar 2 „împotrivă”.

  ”Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care în aceste zile poartă halatul alb cu devotament și demnitate!”, a mai spus Ioana Bran. 

  Intervenția VIDEO a Ioanei Bran o puteți urmări pe


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img