More


  VIDEO. SCENE ȘOCANTE. Minoră de 16 ani, UMILITĂ și BĂTUTĂ brutal de alte trei tinere

  - Advertisement -

  O minoră de 16 ani a fost bătută și umilită în ultimul hal de alte trei tinere. Totul sub privirile unor băieți care instigau la violență.

  Potrivit unor surse, acțiunea s-a întâmplat în 23 aprilie 2020 în Zalău. Unul dintre băieți a filmat toată scena și ar fi urcat-o pe o retea de socializare, scrie ZiaruldeSălaj.ro.

  Potrivit imaginilor, victima este umilită și bătută cu pumnii și picioarele. Și mai grav este faptul că la scena șocantă au luat parte și trei băieți, care în loc să intervină pentru aplanarea conflictului, aceștia instigau la violență și cereau ca fata să fie bătută.

  Victima a depus plângere la Poliție

  Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe ca urmare a unei fapte comise la data de 23 aprilie a.c., în municipiul Zalău.

  La data de 30 aprilie a.c., în urma apariției unor informații pe o rețea de socializare în care sunt prezentate acte de violență între un grup de adolescenți, polițiștii s-au sesizat din oficiu și în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani, mai scrie ZiaruldeSălaj.ro.

  De asemenea, au fost identificate și persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău. Alături de acestea au mai fost și trei băieți, toți din municipiul Zalău.

  Totodată, pentru nerespectarea Ordonanței Militare, față de persoanele implicate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 14000 de lei, potrivit ZiaruldeSălaj.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img