Adi Rus vicecampion în Ungaria cu MOL Fehervar. Cornel ENE s-a salvat de la retrogradare cu KISVARDAFinal de sezon în prima ligă de fotbal din Ungaria.

Ferencvaros a câștigat titlul de campioană la pas, alb –verzii acumulând 76 de puncte , cu 13 mai mult ca și principala urmăritoare, MOL Fehervar.

În ultima etapă ,Ferencvaros a învins Mezokovesd cu 1-0 și a ajutat practic Academia Puskas să termine pe locul 3 și să prindă astfel un loc de Europa League.

Într-un meci fără miză, MOL Fehervar , cu sătmăreanul Adi Rus titular, a terminat la egalitate, 1-1 la Zalaegerszeg.

Adi Rus își trece în palmares titlul de vicecampion al Ungariei și va participa de la toamnă în Europa League cu Mol Fehervar.

Mult mai interesantă a fost lupta pentru evitarea retrogradării. Kisvarda, echipa sătmăreanului Cornel Ene și a românilor Claudiu Bumba și Mihai Mincă, avea nevoie de o victorie la Miskolc pentru a scăpa de emoții…Kisvarda , cu Ene intrat în minutul 74 , s-a impus cu 2-0 și va evolua și ediția viitoare a Ligii 1 OTP Bank.

Debrecen a retrogradat în eșalonul secund după 1-1 acasă cu Paks. Fosta campioană avea nevoie de victorie pentru a trimite chiar pe Paks în liga 2….

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts