More


  ANUNȚ IMPORTANT. O nouă ACȚIUNE de COLECTARE a deșeurilor electrice și electronice la Satu Mare

  =

  Primăria Municipiului Satu Mare continuă campaniile de colectare a deșeurilor electrice și electronice. În data de 6 iunie, sătmărenii sunt așteptați cu aparatele electronice la cele patru puncte de colectare din municipiul Satu Mare.

  Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Serviciul Local de Colectare Satu Mare din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec organizează o nouă campanie de colectare și reciclare a aparatelor electrice vechi și uzate.

  Astfel, în perioada 1- 15 iunie sătmărenii pot solicita ridicarea deșeurilor electrice și electronice voluminoase apelând linia verde 0800.444.800.

  În data de 6 iunie, sătmărenii sunt așteptați cu aparatele electronice la cele patru puncte de colectare din municipiul Satu Mare:

  Zona 14 Mai – Șcl. Gimnazială ,,Vasile Lucaciu”
  Piața Titulescu – lângă Școala Generală nr. 10
  Cartier Micro 14 – lângă Școala Generală ,,Mircea Eliade”
  Cartier Micro 17 – lângă Școala Gimnazială ,,Ion Creangă”

  Cei care doresc să renunțe le echipamentele electrice uzate și vechi pot consulta detalii și regulamentul campaniei pe site-ul www.colecteaza.ro. Campania este sprijinită de Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare prin Corpul Voluntarilor Ecologi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img