ANUNȚ IMPORTANT!!! Se REDESCHID GRĂDINIȚELE La Satu Mare. CARE și DE CÂND

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să vină în sprijinul părinților! Începând din luna iulie, fiecare părinte care vrea să îşi trimită copilul la grădiniţă va avea această posibilitate!

În acest sens, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ preșcolar din municipiu și cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

,,Foarte mulți părinți nu au cu cine să îi lase pe cei mici când sunt la muncă, iar noi ne dorim să venim în sprijinul lor cu măsuri care să le permită să revină la locul de muncă și să îi știe pe copii în siguranță. Am analizat împreună cu directorii unităților de învățământ preșcolar varianta de a redeschide grădinițele și astfel am ajuns la concluzia că, se lua toate măsurile în vederea redeschiderii unităților de învățământ preșcolar. Suntem pregătiți să asigurăm în grădinițe toate materialele specifice pentru reluarea activitățiilor și pentru respectarea regulilor sanitare!”, a declarat edilul municipiului Kereskényi Gábor.

Unitățile de învățământ preșcolar au solicitat părinților să transmită o cerere dacă își doresc să își ducă copii la grădiniță pe perioada verii, iar după centralizarea cererilor s-a luat decizia ca începând cu luna iulie să fie redeschise șapte grădinițe, după cum urmează:

  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”
  • Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5
  • Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9)
  • Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Draga Mea” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33)
  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Guliver” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7)
  • Grădiniţa cu Program Prelungit „14 Mai” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6)
  • Grădiniţa cu Program Prelungit Hám János (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 24)

Locurile disponibile la cele șapte grădinițe sunt în prezent ocupate în totalitate, însă părinții care au nevoie de informații suplimentare privind procedura de ocupare a unui loc se pot adresa conducerii grădinițelor unde este înscris copilul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Demersuri pentru introducerea gazului metan în satele aparținătoare orașului Tășand

Primăria Orașului Tășnad a demarat corespondența cu societatea DELGAZ Grid referitoare la extinderea concesiunii în vederea alimentării cu gaze naturale a localităților aparținătoare Orașului...

Rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal

Rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal, a absolvenților clasei a VIII-a, au fost publicate pe pagina web www.admitere.edu.ro. Situația la nivelul județului Satu Mare...

Managementul defectuos este principalul motiv al falimentului

    Ce înseamnă manageriatul corect al unei societăți, al unei entități economice mai exact, este greu de exprimat în câteva cuvinte. Nu ar ajunge...

Felicitări tuturor locuitorilor județului Satu Mare. Județul Satu Mare este singurul județ din România cu mai puțin de 100 de îmbolnăviri constatate

Faptul că județul Satu Mare  are cel mai mic număr de îmbolnăviri cu COVID - 19 se cunoaște de câteva zile. Nu cred că...

Mircea Govor: “Consider că aceste alegeri locale vor fi de fapt ale primarilor în funcție!”

Prezent miercuri seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord VestTV, Mircea Govor, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, a făcut o radiografie a...