More


  CRUZIME. Bătut și lăsat ”MORT” în stradă. Faptașii, dintre care unul un MINOR, ARESTAȚI

  =

  Duminică, 7 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu se află un tânăr, de 22 de ani, care se afla căzut, în fața locuinței sale și prezenta leziuni la nivelul capului.

  În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că leziunile suferite de tânăr ar fi fost provocate de doi tineri de 16, respectiv 22 de ani, ambii din municipiul Carei, care i-ar fi distrus și telefonul mobil.

  Polițiștii careieni au dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

  Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img