More


  DEMERS. ”AUTOSTRADA CODRULUI” preluată de un MARE CONCERN. PRIMELE negocieri AU AVUT LOC azi

  - Advertisement -

  Conducerea Consiliului Județean Satu Mare încearcă găsirea celor mai bune soluții în vederea finalizării lucrărilor pe DJ 193A, unul dintre cele mai mari proiecte ale ale Consiliului Județean Satu Mare, în domeniul rebilitării drumurilor județene.

  În urmă cu câteva minute s-a încheiat o nouă rundă de discuții purtată cu reprezentanții firmei propusă de Tehnic Asist, pentru a prelua lucrările la “Autostrada Codrului”, în calitate de subcontractant.

  Este vorba despre o firmă foarte importantă și de mare prestigiu internațional.

  Astăzi au fost stabilite etapele necesare pentru finalizarea procedurii de subcontractare și încheierea actului adițional pentru realizarea lucrărilor rămase de executat.

  ”Considerăm că nemulțumirea locuitorilor din zona Codrului față de suspendarea lucrărilor și starea precară a drumului, în special pe porțiunea Amați – Rușeni, este justificată, tocmai de aceea Consiliul Județean Satu Mare insistă pentru găsirea unei strategii rapide pentru a se continua reabilitarea drumului, în condiții de legalitate”, se arată într-un comunicat remis de Consiliul Județean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img