More  Evadatul a fost PRINS. Unde a fost DEPISTAT de poliţişti

   

  Sâmbătă, 27.06.2020, în jurul orei 11:30, s-a constatat că deţinutul V. M., în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Satu Mare (GAZ penitenciar). Facem precizarea că acesta era clasificat în regim semi-deschis.

  În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră.

  Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

  La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul purta: tricou roșu, blugi albaștri, teniși.
  Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Satu Mare – la numărul de telefon: 0261/715.488 sau 0261/715.489.

  Evadatul a fost prins în după amiaza zilei de duminică, potrivit informaţiilor oferite de IPJ Satu Mare, evadatul a fost depistat de către o echipa mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Amre şi poliţişti din secţia Beltiug, pe raza localităţii Mădăras.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE