More


  FOT0 / VIDEO – EDITORIAL ÎN EXCLUSIVITATE. JURNAL DE BORD. COMPLEXUL TURISTIC ”PRESIDENT” DINCOLO DE COVID 19. Partea a II – a

  - Advertisement -

  La bună vedere stimați cititori și telespectatori … vă salut în cel mai neaoș dialect ardelenesc. Ne aflăm la câteva zile distanță de la adoptarea de către Guvernul Orban  a noului set de măsuri de relaxare, măsuri mult așteptate de toți românii.

  În sfârșit … după ce o perioadă de mai bine de două luni de stare de urgență, terasele și plajele și-au reluat activitatea …  a venit rândul  piscinelor exterioare să-și primească clienții, moment în care  managerii din turismul românesc îndrăznesc să viseze la o deblocare totală a activității în domeniu.

  Unde vom putea merge în această vară pentru relaxare … cum sunt pregătite restaurantele din cadrul stațiunilor balneoclimaterice sau de odihnă pentru reluarea activității și care sunt măsurile luate la această oră de operatorii din turism pentru redeschiderea în condiții cât mai bune a sezonului estival … iată câteva din întrebările la care o să încercăm să aflăm răspunsuri în acest foto/video – editorial, avându-l ca invitat pe domnul Dumitru Fechete, manager general al Complexului Turistic ”PRESIDENT” Hotels & Resort din Băile Felix, unul dintre cele mai importante și mari complexuri turistice și de agrement din Ardeal și nu numai … totul numai pe Gazeta de Nord Vest.

  Vizionare plăcută!

   

   

             

  Valeriu IOAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img