More

    FOTO. EXCLUSIVITATE. OANA, unul dintre ELEVII DE ZECE din județ. Sunt CINCI în TOTAL

    Cu toate privațiunile vremii … legate de Pandemia generată de COVID 19, Satu Mare intră în clubul celor mai selecte județe, prin rezultatele deosebite ale elevilor la Evaluarea Națională.

    Astfel, cinci elevi din județ: trei de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”, unul de la Liceul Teoretic – Negrești Oaș și o elevă de la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” tot din Satu Mare au obținut nota maximă … 10.

    Eleva Oana Șerba, Șefă de Promoție și reprezentanta Școlii Gimnaziale ”Mircea Eliade” din Satu Mare reușește să-și înnobileze cariera școlară, după un Loc I pe județ obținut la Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan” și un Premiu III câștigat la faza județeană a Olimpiadei de Chimie din acest an, fiind desemnată în Lotul județean de chimie care ar fi trebuit să participe la Olimpiada Națională de profil, competiție care a fost suspendată datorită virusului SARS CoV 2.

    Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmit felicitări tuturor absolvenților pentru acest prim FINISH educațional și urează succes pe mai departe proaspeților liceeni.

    Valeriu IOAN

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE