FOTOGALERIE. ACCIDENT GRAV în ȚARA OAȘULUI. Victimă ÎNCARCERATĂÎn această noapte, în jurul orei 03:00, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor rezultate în urma producerii unui accident rutier. Evenimentul s-a produs pe DN 19, în localitatea Orașul Nou.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu modul de prim ajutor, respectiv un echipaj cu o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Forțele de intervenție au identificat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în care se aflau două persoane. Pompierii au acționat cu accesoriile specifice pentru extragerea unuia dintre victime, respectiv pentru asigurarea măsurilor specifice PSI.

Șoferul autoturismului, care suferit o leziune la nivelul umărului, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare cu ambulanța SAJ. Pasagerul care se afla pe bancheta din spate, un minor în vârstă de 15 ani, găsit în stare de conștientă și fără traumatisme, a fost transportat la CPU Negrești pentru efectuarea unor investigații medicale suplimentare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts