More


  În județ mai sunt active doar două cazuri de coronavirus

  =

  În ciuda faptului că în ultimele zile au fost făcute mii de teste, în județul Satu Mare nu au fost înregistrare creșeteri ale numărului de cazuri conrfirmate de COVID-19. De nouă zile, fără întrerupere, în județul Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de coronavirus.

  Niciun caz nou de nouă zile
  Județul Satu Mare se află printre primele locuri pe țară în ceea ce privește numărul scăzut de cazuri active de Covid-19. Potrivit ultimelor date furnizate de autoritățile locale sătmărene, numărul cazurilor confirmate de coronavirus a rămas încreminit la cifra 61. Adică de nouă zile, în județul Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19.

  Toatea esctea în ciuda numărului tot mai mare de teste efectuate în județ. Până în prezent, în județul Satu Mare au fost testate 4173 persoane și au fost efectuate 4437 teste. Multă lume s-ar fi așteptat ca odată cu creșterea numărului de teste să crească, concomitent, și numărul de cazuri confirmate. Din fericire pentru județul Satu Mare, nu s-a întâmplat asrta. Astfel că de nouă zile consecutive numărul cazurilor de COVID-19 a rămas înghețat la 61.

  Printre primele județe din țară
  În momentul de față, Satu Mare se află printre primele județe din țară ca număr redus de cazuri de coronavirus.

  Astfel, în ceea ce privește numărul cazurilor confirmate, județul Satu Mare se află pe locuol trei. În ceea ce privește numărul de cazuri active județul Satu Mare se află pe locul doi pe țară.

  Practic, în momentul de față, în județul Satu Mare mai sunt active doar două cazuri active. Din cele 61 de cazuri confirmate, scădem cele 51 de vindecări înregistrate în județ, precum și cele opt decese, ajungem la concluzia că în județul Satu Mare, îjn prezent, mai sunt active doar două cazuri de COIVID-19.

  Situația la nivel național
  Până la data de 1 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate.

  Totodată, până acum, 1270 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat.

  De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img