More

    Încă doi infectați, confirmați la Satu Mare

    Autoritățile sătmărene sunt din nou în alertă. În județul Satu Mare au fost confirmate încă două cazuri de COVID-19. Cu acestea, pe lângă număruyl cazurilor confirmate, crește și numărul cazurilor active din județ.

    Autoritățile sătmărene au confirmat încă două cazuri de coronavirus în județ. S-a ajuns astfel la un număr de 76 de cazuri confirmate la Satu Mare, 12 fiind doar în ultimele șapte zile.
    Cumn ieri nu a fost confirmată nicio vindecare, cu cele două noicazuri confirmate s-a ajuns la 13 cazuri active de coronavirus în județ.
    La nivel național, până ieri, 23 iunie, au fost confirmate 24.505 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.187 au fost declarate vindecate și externate.
    De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 214 noi cazuri de îmbolnăvire.
    Până ieri, 1.539 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, 16 în ultimele 24 de ore(9 bărbați și 7 femei). Dintre acestea, două decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, trei decese la categoria de vârstă 50-59 ani, patru deces la categoria de vârstă 60-69 ani, două decese la categoria de vârstă 70-79 ani și cinci deces la o persoană de peste 80 de ani. 15 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru un deces nu au fost raportate comorbidități.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE