More


  INVESTIȚIE. ”BIG-BROTHER” funcțional într-un oraș din județ. Orașul este “ACOPERIT” cu ajutorul a 80 de camere de înaltă rezoluție

  - Advertisement -

  Conducerea Primăriei orașului Tășnad anunță faptul că testele de funcționalitate ale noului Sistem de supraveghere video au fost finalizate și acesta funcționează la capacitate maximă!

  Orașul este “acoperit” cu ajutorul a 80 de camere de înaltă rezoluție, prevăzute cu sistem de funcționare la luminozitate ZERO (IR), printre care camere rotative de 360°/180°.

  La intrările/ieșirile din oraș, respectiv sate sistemul este dublat cu camere de înregistrare automata a numerelor de înmatriculare ale tuturor autovehiculelor!

  În incinta ștrandului termal a fost mărit numărul camerelor de supraveghere la 24 în asa fel încât toate zonele acestuia sa fie acoperite!

  ”În aceste condiții putem afirma ca orașul Tasnad a devenit unul dintre cele mai sigure localități din județ și regiune!

  În viitorul apropiat dorim să continuam dezvoltarea acestui sistem, inclusiv cu camere de supraveghere în zonele containerelor de deșeuri menajere, dar si în acele zone în care anumite persoane mai puțin responsabile au obiceiul de a depozita clandestin deșeuri de toate felurile!

  Suplimentar, intenționăm ca poliția locală să aibă în dotarea lor o dronă de ultimă generație cu care să se poată supraveghea de la înălțime, silențios și discret o anumită zonă a localității!”, a declarat primarul orașului Tășnad, Csaba Grieb.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img