More


  Lucrările la Centura Sătmarului avansează rapid

  =

  Lucrările la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare avansează foarte rapid. Noile imagini de pe centură prezintă stadiul lucrărilor în această perioadă, cadrele fiind realizate în luna mai a acestui an. Centuyra Sătmarului va fi finalizată mai devreme decât termenul stabilit inițial.

  Ce s-a realizat până acum
  Constructorul Centurii Sătmarului, Asocierea Itinera SpA – Collini Lavori SpA – Via Design SRL. a apăsat pe accelerație, iar lucrările avansează vizibil. Noul pod peste Someș, cu o lungime totală de 695 de metri, este și el într-un stadiu avansat, fiind tot mai aproape de finalizare.

  De asemenea, pasajul denivelat peste calea ferată Satu Mare – Oradea și drumul spre Sătmărel (de la Km 6) are montate complet elementele prefabricate din beton și armăturile metalice peste care se va turna stratul final de beton;

  Pasajul denivelat peste DN 19 Satu Mare – Carei (de la Km 9) are montate elementele prefabricate din beton.

  Investiție de peste 300 de milioane de lei fără TVA
  ”Varianta de Ocolire Satu Mare” este o investiție a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un proiect finanțat integral din fonduri europene prin POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și are ca termen de execuție sfârșitul lunii iunie 2021.

  Proiectarea și execuția Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare are o valoare contractuală de 304.790.869,19 lei fără TVA.

  Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare, în lungime de 19,54 km, are prevăzută o perioadă de execuție de 23 luni (5 luni proiectare și 18 luni execuție lucrări) și o perioadă de garanție de 24 luni.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img