More


  NORD VEST TV: Despre baschet și nu numai, la ACTUALITATEA SĂTMĂREANĂ…Cu PORTER TROUPE și ADINA POP!

  =

  O ediție dedicată baschetului , luni 8 iunie de la ora 20 la ACTUALITATEA SĂTMĂREANĂ. Invitați în studioul Nord Vest TV, sătmăreanca Adina Pop de la CSM Satu Mare și americanul Porter Troupe de la SCM U Craiova. Cei doi formează de ceva vreme un cuplu iar americanul și-a petrecut starea de urgență la Satu Mare.

  Ce spune unul dintre cei mai valoroși stranieri din Liga Națională despre situația actuală din sport, despre rasism și problemele din SUA, de la ora 20 la NORD VEST TV…Și pe paginile de facebook a nord vest tv și gazeta de nord vest.

  Despre Porter Sylvanus Troupe

  Născut 25 martie 1983, New York, S.U.A.

  Cariera: A jucat în NCAA (Campionatul Nord American Universitar de Baschet) pentru Portland şi WarnerPacificCollege

  A participat în 2003 la cel mai puternic draft NBA din istorie Înainte de a ajunge în România în 2008 a jucat pentru echipa canadiană Vancouver Volcanoes în IBL (International Basketball League)

  A câştigat Cupa României cu Energia Rovinari în 2013 A obţinut locul 3 cu Energia Rovinari în EuroChallenge Cup

  A câştigat titlul de MVP la All Star Game-ul campionatului de baschet al României din 2016

  Vicecampion al Lituaniei în 2017 cu echipa Lietkabelis Panevezys

  A evoluat la Energia Rovinari, Stal Ostrow (Polonia), Lietkabelis (Lituania), Steaua Bucureşti, BCMU Piteşti, Apoel Nicosia (Cipru), Moutahed (Liban).

  În prezent evoluează la SCM-U Craiova.

  Quincy, tatăl lui Porter, e profesor la University of California, San Diego, scriitor de biografii celebre – a realizat-o pe cea a lui Wesley Snipes, poet renumit, iubitor de artă și de jazz, unul dintre cei care au militat pentru culturalizarea celor din mediile sociale sărace…  . Margaret, mama lui Porter, fostă jurnalistă cu aspirații de actrită, la NY Times, azi freelancer și promotor al unei galerii în Harlem Arts Salon, după ce, multă vreme, a fost proprietar al Randall Gallery, din La Jolla, California, cea mai importantă galerie de artă contemporană de pe Coasta de Vest.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img