More


  PERFORMANȚĂ ȘCOLARĂ! Cine sunt cei CINCI elevi de ZECE, la evaluare, ÎN JUDEȚ! Află numele PREMIANȚILOR!

  - Advertisement -

   

  Cu toate privațiunile vremii … legate de Pandemia generată de COVID 19,  Satu Mare intră în clubul celor mai selecte județe, prin rezultatele deosebite ale elevilor la Evaluarea Națională.

  Astfel, cinci elevi din județ: trei de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”, unul de la Liceul Teoretic – Negrești Oaș și o elevă de la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” tot din Satu Mare au obținut nota maximă … 10.

  Eleva Oana Șerba, Șefă de Promoție și reprezentanta Școlii Gimnaziale ”Mircea Eliade” din Satu Mare reușește să-și înnobileze cariera școlară, după un Loc I pe județ obținut la Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan” și un Premiu III câștigat la faza  județeană a Olimpiadei de Chimie din acest an, fiind desemnată în Lotul județean de chimie care ar fi trebuit să participe la Olimpiada Națională de profil, competiție care a fost suspendată datorită virusului SARS CoV 2.

  Cea mai mare performanță a reușit-o Colegiul Național Ioan Slavici. Unde dintr-o singură clasă de gimnaziu, trei elevi au luat nota maximă.

  Este vorba de elevii Ududec Alexandra, Cherecheș Tudor, Tăbăcaru Gabriel. Diriginte le-a fost prof. Corina Gomboș.

  De altfel conducerea colegiului a transmis imediat după aflarea rezultatelor un mesaj emoționant pe pagina de facebook a școlii…

  ”Dragii noștri CeNeISti, Blaga spunea: „Cine crede-n zbor, e stăpân peste zare!”
  Trei medii de 10 (zece) la examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a. 👏📚

  Erați deja învingători când v-ați prezentat la examen. Sunteți generația care a învins frica. Acum, nimic nu vă mai poate sta în cale. Nu v-am spus eu că, la fel ca-n basme, binele întotdeauna (în cele din urmă) învinge răul?”

  UPDATE: AVEM  numele elevei de ZECE de  la Negrești Oaș!

  ”Sara Berinde este singura negreșteancă și unul dintre cei cinci elevi din județul Satu Mare care au luat nota 10 la Evaluarea Națională! 🔝🔝🔝 Un rezultat excepțional pentru șefa de promoție a clasei a VIII-a de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș.

  Performanța Sarei este cu atât mai importantă cu cât vine într-o perioadă dificilă, în care a trebuit să se adapteze la aceste vremuri tulburi, a trebuit să-și înfrângă nu doar emoțiile firești ci și frica de pandemie prin care am trecut toți.

  Felicitări, Sara! 👏👏👏 Suntem mândri de tine! Felicitări dirigintei Eva Corpas și dascălilor care au îndrumat-o!

  Felicitări tuturor elevilor care au trecut cu succes peste aceste examene!” a transmis Aurelia fedorca, primarul orașului Negrești Oaș pe pagina de facebook…

  PS. Pentru publicarea numelor  elevilor am primit acordul părinților și al conducerii școlilor de la care provin…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img