More


  PERFROMAȚĂ. Satu Mare, PRIMUL pe țară ca număr MIC de cazuri de COVID-19. Al DOILEA la cazuri confirmate

  =

  Cu toate că a fost și este un județ intens tranzitat de către cetățenii care se întorc la muncă din străinătate. cu toate că sunt zone destul de mari în care au ajuns sătmăreni întorși din străinătate, Satu Mare se află pe locul doi pe țară în ceea ce privește numărul mic de cazuri de COVID-19 confirmate. De asemenea, se află pe primul loc pe țară în ceea ce privește cazurile active.

  Locul doi pe țară la cazuri confirmate

  În ultimele 48 de ore nu a fost anunțat niciun caz nou de infectare cu coronavirus în județul Satu Mare, Astfel că cifra infectaților confirmați a înghețat, de două zile, la 64. De circa două săptămâni, în județul Satu Mare au fost înregistrate doar două cazuri noi confirmate.
  Cu această performanță, județul nostru se află pe locul doi pe țară ca număr mic de cazuri de COVID-19, fiind întrecut doar de județul Vlcea, cu 39 de cazuri.

  Locul întâi la cazuri active

  Demn demn remarcat este faptul că județul Satu Mare este pe locul întâi pe țară la cazuri active.

  Cum spuneam mai sus, până în prezent au fost confirmate 64 de cazuri, dar și 53 de vindecări.

  Dacă mai pune la socoteală și cei opt decedați, rezultă că, în prezent, în județ nu mai sunt active decât trei cazuri.

  Situația se înrăutățește la nivel național

  Până astăzi, 15 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 22.165 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.817 au fost declarate vindecate și externate.

  De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 166 de noi cazuri de îmbolnăvire.

  Până astăzi, 1427 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

  17 decese într-o singură zi

  În intervalul 14.06.2020 (10:00) – 15.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 17 decese (11 bărbați și 6 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Iași, Maramureș, București, Mureș, Olt, Suceava și Tulcea.

  Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la persoane de peste 80 de ani.

  Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img