More


  Pompele DAB au nevoie de piese schimb pentru functionarea continua a dispozitivului

  - Advertisement -

  Pentru intretinerea si repararea pompelor si a statiilor de pompare instalate in sistemele de alimentare cu apa si de locuinte private si alte facilitati, sunt necesare piese schimb pompe DAB, care sunt componente si ansambluri de proiectare adecvate. In calitate de producator responsabil de echipamente de pompare, compania DAB (Italia) ofera o gama larga de componente originale pentru repararea, intretinerea si imbunatatirea functionalitatii pompelor si statiilor de pompare apa. Piesele de schimb pentru pompe DAB sunt impartite conditionat in patru mari categorii:

  • Piese si accesorii individuale– rotori (rotite), supape inversoare, piulite, garnituri etc .;
  • Blocurile si ansamblurilesunt componente complexe constand din mai multe piese si concepute pentru a inlocui modulele echipamentelor de pompare. Acest grup de piese de schimb pentru pompele de apa italiene DAB, include actionari electrice, dulapuri de control, regulatoare de frecventa, controlere etc .;
  • Echipamente auxiliarecare extind functionalitatea echipamentului de baza – rezervoare de expansiune, rezervoare pentru instalare etc .;
  • Seturi de instalare si reparatii– seturi de piese si accesorii pentru instalarea si intretinerea echipamentelor de pompare.

  Difuzor pentru pompe apa

  Un difuzor DAB este un ejector pentru pompe cu auto-amorsare si statii de pompare. Extinde functionarea fara probleme a pompei sau a statiei de pompare. Intretinerea programata cu inlocuirea pieselor de uzura previne defectarea prematura a echipamentului de pompare.

  Turbine pentru pompe apa

  Pompele submersibile cu turbine sunt utilizate pe scara larga in organizarea sistemelor de alimentare cu apa pentru case private si casute de vara, irigare si pentru pomparea apei de la mare adancime. Echipamentele submersibile cu turbine sunt mult mai performante, deoarece  asigura o presiune de lucru sporita. Avantajele pe care le aduce o pompa submersibila cu turbine sunt:

  • inaltimea de defulare mare
  • presiune de lucru crescuta
  • debit generos de apa.

  Paleta pentru pompa de apa

  Deoarece pompele si statiile de pompare functioneaza adesea intr-un mod destul de intens, sub rezerva unor sarcini statice si dinamice semnificative, paleta se poate sparge. Utilizarea pieselor de schimb originale pentru pompele DAB reduce timpul de oprire si iti permite sa restabilesti rapid functionalitatea sistemului de incalzire sau de alimentare cu apa la costuri mai mici decat la cumpararea si instalarea echipamentelor noi.

  Venture pompa apa

  Folosind piese de schimb DAB, cum ar fi venture, puteti optimiza semnificativ functionarea pompelor si a statiilor de pompare, tinand cont de nevoile sistemului si de multi alti factori, precum si reducerea consumului de energie. Venturele asigura imbunatatirea functionalitatii si a utilizabilitatii pompelor. Venturele pentru pompe extind functionalitatea echipamentului.

  Sistem fiabil pentru etansare mecanica

  Sistemul de etansare mecanica este utilizat pentru echipamentele in care este necesara o sigilare fiabila. Si acestea nu se fac doar pentru pompe de apa de diferite tipuri, ci si pentru mixere si alte unitati tehnologice. Prevenirea patrunderii lichidului prin garniturile pompei centrifuge este asigurata prin contactul strans cu inelele stationare si rotative. Sistemul a doua inele de contact, fixe si mobile, se numeste „pereche de frecare”, iar etanseitatea intregii imbinari depinde de calitatea acesteia.

  Presetupa – garnitura mecanica pompa

  Presetupa este o garnitura mecanica pentru pompa de apa. Pentru a compensa deplasarea arborelui in timpul functionarii si a minimiza influenta batailor laterale si longitudinale, ai nevoie de presetupe. Aceasta compenseaza vibratiile si mentine un spatiu umplut cu o pelicula de lichid micron la un nivel de 0,01 mm. Realizeaza racirea suprafetelor de ungere si ungerea acestora.

  Material corp pompa

  Materialul de calitatea pentru corpul pompei de apa garanteaza o durata de viata lunga a echipamentelor de pompare. Un corp pompa DAB este realizat din fonta de inalta rezistenta. Acest material este foarte rezistent la coroziune.

  Deflector pentru calitatea apei

  Un deflector rotativ imbunatateste circulatia apei si este conceput pentru a se potrivi la mai multe pompe submersibile si filtre.  Piesele de schimb DAB respecta pe deplin caracteristicile de proiectare ale pompelor si standardele tehnice actuale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img