More


  Ședință la Prefectură

  - Advertisement -

  În deschiderea ședinței de lucru de ieri cu reprezentanții structurilor M.A.I., prefectul Radu Bud a analizat modul în care se respectă până în acest moment, la nivelul județului Satu Mare, prevederile Hotărârii C.N.S.U. nr. 28 din 11.06.2020 privind propunerea unor măsuri de relaxare necesare în contextul epidemiologic actual, aplicabile începând cu data de 15 iunie 2020 referitoare la exceptarea izolării la domiciliu a persoanelor asimptomatice care revin în țară din una dintre cele 17 țări pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare, precum și cele referitoare la organizarea evenimentelor private, deschiderea mall-urilor, a ștrandurilor exterioare și a sălilor de sport/fitness, a creșelor, grădinițelor și after-school pe perioada vacanței de vară.

  Prefectul Radu Bud a apreciat mobilizarea forțelor angrenate în acțiunea de căutare a bărbatului în vârstă de 84 de ani din localitatea Tarna Mare care a dispărut de la domiciliu în data de 4 iunie a.c., acțiune condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare, colonel Nicolae Dima.

  În finalul ședinței de azi s-au discutat detalii organizatorice privind Ziua Drapelului Național al României, care va fi sărbătorită în 26 iunie la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img