More


  Șeful de cancelarie al prefectului face politică în timpul orelor de muncă

  - Advertisement -

  Ce se întâmplă în cadrul Instituției Prefectului din Satu Mare este un lucru din ce în ce mai ciudat, de neînțeles și lipsit de orice logică!

  În primul rând ne este foarte greu să înțelegem cum un personaj controversat cum este Adrian Cozma a reușit să ocupe o funcție destul de importantă la nivel județean? Apoi, dacă stai să urmărești de-a lungul timpului acest post a fost ocupat de oameni pregătiți, harnici, dar cel mai important discreți! Aceștia și-au văzut de munca lor, dar nu au implicat prefectura în fel de fel de scandaluri, de la cele instituționale, cele interpersonale precum și scandaluri cu presa!

  Ceea ce ni se pare ciudat e că prefectul Județului care până acum părea un om echilibrat înghite și, mai mult, permite unui personaj din cadrul instituției să aibă atâtea abateri disciplinare și îl lasă să facă de rușine o instituție extrem de importantă și onorabilă!
  Mai mult, întrebat de apucăturile și acțiunile acestui personaj, care este șeful lui de cancelarie (adică îi este subordonat), a spus că nu îl interesează, că nu e războiul lui.
  Destul de grav. Ne întrebăm ce obligații are față de acesta sau cu ce îl are la mână de îi permite să “bălăcărească” în halul acesta instituția?

  Adrian Cozma face politică în timpul orelor de serviciu pe banii sătmărenilor!

  Deși susține sus și tare că face politică doar după orele de serviciu, l-am prins și de data asta cu minciuna. Fiind invitat la deja celebra noastră emisiune de la Nord Vest TV, Actualitatea sătmăreană, moderată de Florin Mureșan, Cozma nu a vrut să vină în direct de la ora 20:00 așa cum face toată lumea, motivând că seara nu poate, că trebuie să fie la ferma lui din Ardud și că dorește să înregistrăm emisiunea de la ora 12:30, lucru care s-a și întâmplat. A venit în studio la 12:30 în timpul orelor de serviciu când trebuia să fie în slujba cetățenilor și a statului român care îl plătește și ce să vezi la emisiune a vorbit doar de politică, de alianțe, de alegeri. Și după ce i-am făcut toate mofturile, l-am primit civilizat, l-am lăsat să își spună toate ideile politice, el se comportă mizerabil cu trustul nostru de presă. Trust de presă care se află în slujba cetățenilor județului, o facem numai din dragoste pentru județ, oamenii din el și din dragoste pentru această meserie nobilă. Nu din interese meschine precum Adrian Cozma. Apoi surse din cadrul prefecturii ne-au spus că acest lucru este obișnuit pentru Adrian Cozma, adică cel mai mult din timpul său nu stă la birou, ci face politică și se implică în numirile de directori și fel de fel de încercări de a face alianțe, socoteli și învârteli pentru firmele sale și firmele pe care le protejează.

  Pentru cele de mai sus îi cerem public prefectului să ia măsurile legale care se impun pentru a-l sancționa disciplinar pe șeful său de Cabinet și sperăm că la salariul din luna asta îi va reține cele 2 ore în care nu a fost prezent în slujba instituției și a cetățenilor! Mai mult, îi cerem să facă public măsurile luate!

  Așadar, prefectul ar trebui să fie mai atent în propria instituție pentru că se pare că șeful de cancelarie face ce vrea. Tot pe surse, dar de data aceasta apropiate lui Adrian Cozma, acesta s-ar lăuda că îl schimbă pe prefect în cel mai scurt timp.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img