More


  SURPRIZE…SURPRIZE REVINE! Nu cu ANDREEA MARIN ci cu ministrul VELA : ”După 15 iunie vor fi multe surprize plăcute, nu vreau să spun acum. Vor fi bine primite de populație”

  =

  Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că după 15 iunie pregătește noi măsuri de relaxare. Acesta a mai spus că regulile de protecție au fost respectate de românii care au ales să-și petreacă weekend-ul prelungit la mare sau la munte și că merită să se bucure după starea de urgeță.

  „Se respectă regulile, am fost încântat când am văzut în imagini că oamenii care coboară din tren, toți iubitori de natură, purtau mască pe față. Merită relaxarea, consider că într-o perioadă mai dificilă, ei au protejat viața celor dragi. Au realizat că viața este cel mai scump lucru. Merită cu prisosință să se bucure de viață,”a declarat Marcel Vela, sâmbăta la Digi 24.

  Reacția ministrului de Interne vine după ce sâmbătă plajele de pe litoral s-au deschis, iar românii s-au îndreptat imediat spre mare. Aglomerație mare a fost și pe Valea Prahovei.

  Este primul weekend, după starea de urgență, în care românii s-au putut bucura de o minivacanță la munte sau la mare. Ministrul de Interne a anunțat că după 15 mai vor exista noi măsuri de relaxare.

  „Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize plăcute, nu vreau să spun acum. Vor fi bine primite de populație. Sunt în funcție și de analize, de statistica epidemiologică. Așa cum am văzut din imagini, oamenii au respectat regulile. Mă bazez pe responsabilitatea oamenilor să nu crească numărul de cazuri. Sper ca din 15 iunie să ne apropiem de normalitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img