More


  ȚEAPĂ. Doi ȚEPARI, au încercat să ÎNȘELE un tășnădean prin metoda ”GHIULUL”. Prinși în FLAGRANT

  - Advertisement -

  Doi țepari au fost prinși în flagrant pe Centura Careiului în timp ce îmcercau să înșele un tășnădean prin metoda ”Ghiulul”. Prin această metodă oamenii pot fi înșelați de persoane care pretind că le oferă un ghiul de aur în schimbul unor bani. Doi cetățeni străini sunt cercetați pentru o astfel de înșelătorie.

  Doi aşa-ziși cetăţeni străini, sub pretextul că au rămas în pană de combustibil şi că au nevoie de bani, oferă la schimb un ghiul, despre care susţin că este din aur, dar în realitate acesta este fals.

  Ieri, 22 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei în colaborare cu cei din cadrul Postului de Poliției Comunal Căuaș, au surprins în flagrant, pe centura municipiului Carei, doi bărbați, unul de 27 de ani, din județul Ialomița iar celălalt de  de 48 de ani, din județul Ilfov, care au încercat să înșele un bărbat, de 43 de ani, din oraș Tășnad, oferindu-i la schimb pentru o cantitate de 60 litrii de motorină, un inel bărbătesc de culoare galbenă, pretinzând că este din aur.

  În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați ar fi comis și la data de 2 iunie a.c., o infracțiune de înșelăciune, creând un prejudiciu în valoarea de aproximativ 200 de lei.

  În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img