VESTE BUNĂ PENTRU CODRENI Mircea Govor: ”Se va semna un nou contract pentru Autostrada Codrului”După atâta timp de chin și groază, codrenii, primesc, în sfârșit o veste bună. Lucrările de reabilitare de la Autostrada Codrului vor fi reluate în scurt timp. Anunțul a fost făcut miercuri seară, de fostul vicepreședinte al Consiliului județean, Mircea Govor, în direct, la Nord Vest TV.

Proiect realizat de Govor

În calitatea sa de invitat la emisiunea Actualitatea Sătmăreană de pe postul Nord Vest TV, realizată de Florin Mureșan, fostul vicepreședinte al Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Govor, a făcut o scurtă istorie a acestui proiect, implementat de el în județul Satu Mare.

”Am susținut cel mai important drum care leagă cele două zone ale Cpdrului: de la Amați – Homoroade – Solduba apoi la Socond. A fost una dintre cele mai frumnoase uinvestiții ale județului Satu Mare. Acum, aceste lucrări au fost câștigate de o firmă și, datorită situației care s-a ivit pe parcurs, a intrat în insolvență. Lucrarea este finalizată în proporție de 40%.

Dar acel proiect, dacă nu îl aduceam eu și dacă nu veneau banii, toată zona Codrului rămâneam praf și pulbere. Acest drum tot se va face. Probabil că zilele următoare va ieși în presă președintele Consiliului Județean și va spune că acest proiect va fi finalizat”, a declarat Mircea Govor.

Un nou contract

Acesta a mai afirmat că în cel mult 10 zile se va semna un nou contract pentru finalizarea lucrărilor de pe Autostrada Codrului.

”Dacă toate lucrurile se vor derula bine din punct de vedere juridic, în maxim 10 zile se va semna un nou contract pentru continuarea lucrărilor de pe Autostrada Codrului. Mai sunt de finalizat lucruri de natură juridică.

În momentul în care va fi finalizat acel proiect, va fi finalizat un proiect de suflet al meu. Un mare vis de-al meu care, în momentul în care am mers cu Ștef (n.r. Adrian) la Socond, în 2012, ne-am angajat că o să reabilităm acest drum. Atunci a râs lumea de noi. Uite, noi am adus finanțare și totuși se va finaliza această lucrare”, a mai declarat fostul vicepreședinte al Consiliului Județean.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts