More


  ACCIDENTE GRAVE. Doi pietoni au ajuns la SPITAL

  - Advertisement -

  La data de 18.07.2020, în jurul orei 22.20, poliția a fost sesizată că în localitatea Botiz s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

  Un bărbat de 39 ani, din oraș Livada, care se deplasa cu un autoturism, la intersecția străzilor Miorița cu Șiru Mare, a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

  În urma impactului, pietonul în vârstă de 54 de ani, din localitatea Botiz a fost rănit grav, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

  Conducătorului auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge ambelor persoane implicate.

  ·
  La data de 18.07.2020, in jurul orei 17.00, pe raza localității Carei a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

  În fapt, o femeie de 31 de ani, din localitatea Carei, care conducea un autoturism pe strada Vasile Lucaciu, a surprins și accidentat ușor un tânăr de 25 de ani, din localitate, care în calitatea de pieton a traversat strada în fugă printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

  În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a pietonului, fiind transportat la Spitalul Municipal Carei pentru investigatii medicale.

  În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  Poliţiştii fac următoarele recomandări pietonilor

  Traversați numai pe la trecerile semnalizate sau pe la colț de stradă! Nu traversați prin fața sau spatele autovehiculelor oprite!
  La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou!
  Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul ca atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteză ridicat trebuie sa fiți mai prudenți!
  Traversați perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Dați șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!
  Când traversați prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img