More


  ACȚIUNE. Mii de pachete de țigări de contrabandă, CONFISCATE la Halmeu. Unde le-a ascuns contrabandistul

  - Advertisement -

  Un eveniment pe linia combaterii contrabandei și traficului cu produse din tutun a fost înregistrat tot luni, 20 iulie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare.

  Astfel, în jurul orei 15.30, pe sensul de intrare în România s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, în vârstă de 33 de ani. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

  Existând suspiciunea că în mașină s-ar afla bunuri nedeclarate, polițiștii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport. Astfel, a fost găsită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la control, într-un loc special amenajat în plafonul autovehiculului, cantitatea de 2.313 pachete cu țigări, de proveniență extracomunitară, în valoare de 10.409 lei.

  Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, la fel și mașina, în valoare de 27.000 de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img