More


  Au început lucrările la al treilea pod

  - Advertisement -

  Vești bune pentru sătmăreni. Au început lucrările la Podul peste Someș- amplasament zona str. Ștrandului, cunoscut de sătmăreni drept al treilea pod. Este vorba despre o investiție pe care sătmărenii o așteaptă de mult timp și care valorează 168 milioane de lei.

  Compania Strabag a început lucrările
  Compania STRABAG, constructorul podului peste Someș- amplasament str. Ștrandului, a început executarea celor 48 de piloți de pe malul stâng forați la mare adâncime (25 m) pe care va fi înălțat unul din piloni podului.

  Pe acest pilon vor fi ancorate hobane (cabluri) ce vor susține podul, care va avea o înălțime de 77 metri. Podul peste Someș- amplasament zona str. Ștrandului, reprezintă o investiție de 168 milioane de lei.

  Bijuteria Sătmarului
  Ceea ce va fi viitoarea bijuterie a orașului Satu Mare, al treilea pod peste Someș, sau podul ”Govor-Gabor”, cum l-au numit unii, este construit austriecii de la Strabag, unul dintre cele mai importante companii din acest domeniu la nivel european.

  Colaboratul acestei companii, sătmăreanul Mircea Govor, a declarat că undeva prin luna septembrie sătmărenii vor putea vedea silueta podului ieșind din apă.

  ”Cei de la Strabag sunt foarte serioși. Eu colaborez cu divizia de drumuri a companiei pentru zona de Nord Vest mai exact cu ARL Cluj, și sunt foarte mulțumit de felul în care se organizează și muncesc. Am ferma convingere că vor duce la bun sfârșit construirea acestui pod, mult așteptat de sătmăreni, fără nicio problemă”, a declarat Mircea Govor în contextul mai sus menționat.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img