More


  Autoritățile sătmărene previn înfăptuirea infracțiunilor

  - Advertisement -

   

  Mandat European de Arestare pus în aplicare de polițiști

  La data de 07 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare în colaborare cu  jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile, emis de către Curtea de Apel Oradea în baza unui mandat european de arestare emis de către autoritățile judiciare din Germania, față de un sătmărean, de 40 de ani, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, lovire și amenințare. Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J Satu Mare.

  Brașovean bănuit de furt, identificat de polițiștii sătmăreni

  Ieri, 07.07.2020 poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, au fost sesizaţi  de către o femeie de 57 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că în cursul zilei,  i-a fost sustrasă suma de 3.200 lei, 500 euro și o bijuterie de aur din locuință.

  În urma cercetărilor efectuate, coroborate cu urmele prelevate de criminalişti, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 56 de ani, care a fost găzduit de persoana vătămată.

  În cauză s-a produs un prejudiciu de aproximativ 6.000 lei, cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img