COMUNICAT PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR SC ARDEALUL SA

COMUNICAT PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR SC ARDEALUL SA

 

 

În conformitate cu Hotarârea adoptată de Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC ARDEALUL SA, desfășurată în data de 17.06.2020, aducem la cunoștința acționarilor următoarele informații privind plata dividendelor aferente exercițiului financiar 2019:

 

 • Dividendul net/acțiune este de 0,15 lei pentru o acțiune deținută la data de înregistrare. Societatea va calcula și reține la sursă impozitul pe dividende în cotele prevăzute de legislația în vigoare la data plății.
 • Acționarii îndreptățiți să primească dividende distribuite din profitul net realizat în exercițiul financiar 2019 sunt cei înregistrați în Registrul Acționarilor la data de 08.07.2020, reprezentând data de înregistrare, aprobată de adunarea generală a acționarilor.
 • Dividendele distribuite din profitul net realizat în exercițiul financiar 2019 urmează a se plăti acționarilor începând cu data de 03.08.2020.
 • Plata dividendelor cuvenite acționarilor SC ARDEALUL SA este supusă prevederilor legale generale în materia prescripției, fiind prescriptibilă în termen de 3 (trei) ani de la data plății.

 

 • Cererea de plată (formularul) se găsește pe site-ul ardealul.ro.
 • Plata dividentului se va efectua prin virament bancar sau în numerar (doar în situația în care valoarea dividendului nu depășește suma de 5.000 lei).

 

 • Documente necesare pentru plata dividendului prin virament bancar:
 • formular tip Cerere de plată, disponibil pe site-ul ardealul.ro ;
 • copie act de identitate cu CNP lizibil (buletin/carte de identitate);
 • document de certificare a contului bancar, cu indicarea codului IBAN şi a titularului;
 • ȋn situația schimbării numelui acționarului (căsătorie, divorț, schimbare administrativă) se va anexa și actul de schimbare a numelui, în copie, conform cu originalul.
 • Documente necesare pentru plata dividendului în numerar:
 • formular tip Cerere de plată, disponibil pe site-ul ardealul.ro ;
 • copie act de identitate cu CNP lizibil (buletin/carte de identitate);

 

Pentru relații suplimentare privind plata dividendelor ne puteți contacta la adresa de e-mail: roxana.varga@ardealul.ro , tel. 0740 115 630, persoana de contact: Varga Roxana.

 

Președinte Directorat NUNA SIMONA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Consiliul Județean a cumpărat clădirea ANKORA pentru sediul Bibliotecii Județene

După ce zeci de ani s-a încercat găsirea unei soluții pentru mutarea sediului Bibliotecii Județene, Consiliul Județean Satu Mare a reușit astăzi să pună...

COMUNICAT PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR SC ARDEALUL SA

COMUNICAT PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR SC ARDEALUL SA     În conformitate cu Hotarârea adoptată de Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC ARDEALUL SA, desfășurată în data de...

ÎNGRIJORARE! Am DEPĂȘIT SUTA! Câte cazuri de COVID-19 sunt în județ

Atât autoritățile județene, cât și cetățenii municipiului și județului Satu Mare au motive serioase de îngrijorare. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în județ a...

REUȘITĂ. Cătălin şi Mihaela Cismaş, fondatorii Clinicii MentaLife, în atenția presei naționale

Profilul clinicii este unul mixt, bazându-se atât pe servicii de sănătate mintală, cât şi pe domenii precum cardiologia, reumatolo­gia, endocrinologia, neurologia. Soţii Mihaela şi Cătălin...

Încep să vină românii acasă

În perioada 30.07.2020, ora 07:15 - 31.07.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2806 persoane, dintre care 2806 persoane care...