More


  Drumuri de pământ, reabilitate de Consiliul Județean

  - Advertisement -

  Consiliul Județean Satu Mare reabiliztează două drumuri de pământ pe care până acum nu s-a intervenit cu nicio lucrare de modernizare. Cele două tronsoane de drum județean vor asigura continuitatea unui proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere, din care face parte și tronsonul deja modernizat Viile Satu Mare-Tătărești, prin care se va dezvolta turismul spre zona viticolă Ardud-Vii și va constitui un acces rutier suplimentar către zona Codrului.

  Primul tronson, în lungime de 6,1 km este cuprins între localitățile Ardud – Viile Satu Mare, iar cel de-al doilea, între localitățile Necopoi și Cărășeu și se modernizează pe o lungime de 6,3 km.

  Pe cele două drumuri de pământ, structura rutieră va fi refăcută pe întreaga suprafaţă a părții carosabile a cărei lățime va fi extinsă la 6,5 metri. Vor fi realizate, de asemenea, accesele la proprietăți, șanțuri, podețe, parapete de siguranță, marcaje și semnalizări rutiere.

  Consiliul Județean Satu Mare a predat astăzi constructorului (Asocierea SOCIETATEA DE CONSTRUCȚII NAPOCA SA, OPERES SRL și EUROCERAD INTERNATIONAL SRL) cele două amplasamente, a căror lucrări au termen de execuție de 20 de luni. Valoare totală a lucrărilor este de 28,8 milioane de lei cu TVA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img