More


  GABRIEL LES: Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut

  - Advertisement -

  Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, fost ministru al Apărării, a distribuit pe pagina sa de Facebook o intervenție a fostului ministru de interne în Guvernul Dăncilă, Carmen Dan, în care se arată că după summit-ul de la Bruxelles, România a pierdut. Acest punct de vedere este împărtășit și de senatorul sătmărean.

  ”Exact cum anticipam acum 3 zile, modești, fără prieteni și fără forță de negociere, am plecat acasă cu ce au negociat alții pentru noi. România va primi, deci, mai puțini bani decât în varianta inițială.

  Alții, printre care și noii “copii neascultători” ai Europei, Polonia și Ungaria, au câștigat. Ne vor scădea banii pentru sănătate și dezvoltare rurală, subvențiile vor fi mai mici și împrumuturile mai mari. Asta, după 4 zile și 4 nopți de negocieri dure, în care președintele României a fost, practic, inexistent. Vocea sa nu s-a auzit deloc. Spre deosebire de a altor lideri est europeni care au fost vocali și de neclintit.

  Când o să vedeți declarațiile victorioase ale PNL, să știți că sunt cosmetizate, elegant spus. România n-a existat la aceste negocieri pentru viitorul Europei post-covid”, se arată în postarea cu pricina.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img