More


  GEST NECUGETAT. EVADATUL de săptămâna trecută s-a SPÂNZURAT în celulă. La o săptămână după ce a fost PRINS

  - Advertisement -

  Tânărul care la sfârșitul săptămânii trecute a evadat din Penitenciarul Satu Mare s-a spânzurat în celula în care se afla după ce, duminica trecută, a fost prins din nou.
  Este vorba despre deținutul Marius Varga care, potrivit reprezentanților Penitenciarului Satu Mare, a încercat să se sinucidă, prin spânzurare, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

  ”Vă informăm că, în data de 04.07.2020, în jurul orei 2350 , personalul medical al Penitenciarului Satu Mare a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a săvârșit o tentativă de suicid prin spânzurare.

  Concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare, a fost apelat serviciul unic de urgentă 112. Persoana în cauză a fost stabilizată, fiind preluată de un echipaj SMURD și transportată la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea acordării de asistență medicală de specialitate.

  În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: judecătorului de supraveghere din Penitenciarul Satu Mare și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare”, se arată într-un comunicat remis de Penitenciarul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img