More


  Inconștiență în rândul șoferilor. 24 de permise suspendate

  - Advertisement -

   

  La data de 03.07.2020, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, au indentificat în trafic pe DJ 109I, în localitatea Orașu Nou, un bărbat de 52 de ani, din localitatea  Racșa conducând un autoturism deși consumase băuturi alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Ieri, 05.07.2020, în jurul orei 24.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Livada au depistat pe  strada Avântului din Livada un bărbat, de 64 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 24 de conducători auto:

  • 14 șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 61 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 168 km/h, față de aceștia fiind dispusă suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile;
  • 4 dintre aceștia au efectuat depășiri neregulamentare, încălcând marcajul longitudinal continuu;
  • 4 șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, au fost depistați de polițiști sub influența băuturilor alcoolice, având concentrații alcoolice de 0.07, 0.31, 0.18 și 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat;
  • alte 2 permise de conducere au fost reținute de polițiști pentru diverse abateri la regimul rutier.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img