More


  ÎNFIORĂTOR. BESTIE cu chip de om. Un TATĂ și-a ABUZAT fetița de 8 ani

  - Advertisement -

  Doi ani a fost abuzată Ema de tatăl ei, după ce a rămas orfană de mamă. Familia lor trăiește într-un sat din județul Satu Mare. A fost nevoie de intervenția iubitei unui verișor ca să scape de coșmar. În fața anchetatorilor, prin desene și jocuri cu păpuși, copila a expus, inocent, întregul tablou al ororilor la care a fost supusă de părintele ei, scriu cei de la Libertatea.

  O tânără din Satu Mare n-a ezitat nicio secundă când și-a dat seama că poate salva o fetiţă abuzată de propriul tată. Când i-a aflat povestea, a înregistrat totul şi a mers cu dovada la poliţie, denunţându-l pe agresor.

  Potrivit Libertatea.ro., rămaşi în grija tatălui căruia îi plăcea să bea Ema avea 6 ani când a rămas orfană de mamă.

  În 2018, după ce mama i-a murit, Ema şi fratele ei, care e cu doi mai mare, au rămas în grija tatălui lor. Locuiau într-o comună înstărită, aflată la câţiva kilometri de Satu Mare. Tatăl avea 45 de ani şi lucra la o firmă de gaze din oraş. Bărbatul avea un salariu bun, la care se adăugau pensia de urmaș a copiilor și alocațiile lor. Dar avea şi-o patimă, cea a alcoolului: bea mult coniac, pe care-l stingea apoi cu litri de bere.

  Copiii locuiau într-o casă compusă dintr-o bucătărie şi o cameră. Asistenta medicală din comună mergea periodic să vadă ce fac, iar într-o zi, prin decembrie anul trecut, femeia a intrat în casă şi l-a găsit pe bărbatul care era băut împreună cu fetiţa. Erau culcaţi amândoi pe jos și acoperiți cu o plapumă. Asistenta a crezut că va îndrepta lucrurile cumpărându-le copiilor un pat şi spunându-i tatălui să nu mai doarmă cu cea mică.

  Cum s-a descoperit totul

  În ziua de 22 februarie 2020, tatăl s-a întos acasă băut. “Era sâmbătă, ultima zi de lucru a săptămânii, când obișnuiesc să consum alcool cu colegii”, le-a explicat el anchetatorilor.

  În jurul orei 17.00, a mers şi şi-a luat copiii de la sora lui, care locuieşte în acelaşi sat. În drum spre casă, s-au oprit la un magazin, de unde cei mici au cumpărat dulciuri, iar tatăl lor şi-a luat o sticlă de 500 ml de coniac, o bere de 2,5 litri, o pâine și un salam.

  Acasă, copiii au deschis televizorul şi s-au uitat la desene animate, în timp ce-şi mâncau dulciurile. Tatăl şi-a golit sticlele, iar în jurul orei 19.00 a început să strige la ei, să meargă la culcare. Ema şi fratele ei au spus că vor să doarmă împreună şi s-au aşezat în acelaşi pat, dar tatăl a venit şi s-a întins lângă fetiţă.
  După câteva minute, bărbatul “şi-a băgat mână în pantalonii victimei și a început să o atingă pe aceasta în zona organelor genitale, precum și în zona sânilor”, se precizează în rechizitoriu. ”Mă pipăia şi mă piţiga (n.r. – ciupea). Mi-a băgat mâna la… (zona genitală – n.r.) şi am simțit o durere”: Declaraţia din dosar a fetiţei de 8 ani, mai scriu cei de la Libertatea.ro.

  Mărturisirea fetiţei, filmată cu telefonul

  Plânsetele celor doi copii au fost auzite de o femeie care locuia în aceeaşi curte. Ieșise din casă pentru a-și duce copilul la toaletă şi i-a fost frică să bată la uşa bărbatului, ca să vadă ce se întâmplă. Dar a sunat-o imediat pe mătuşa copiilor, care i-a spus să ia legătura cu asistenta medicală.

  Întreaga poveste o puteți citi pe Libertatea.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img